Utan ett ord

Medan 14-åriga dottern sover ruset av sig försvinner hela hennes familj spårlöst. 25 år senare försöker Cynthia, dottern, få upp nya spår efter hennes föräldrar och storebror genom att medverka i ett tv-program om olösta brott. Först verkar inte få något resultat, men sen börjar det hända konstiga saker. Håller Cynthia på att tappa förståndet eller är någon ute efter henne?

Utan ett ord av Linwood Barclay är en spännande thriller, men som så ofta är den mer spännande innan man vet svaret. Slutet är ok, trådarna knyts ihop på ett bra sätt, även om jag hade föredragit en lite mindre krånglig upplösning.

Berättaren är Cynthias make och det är honom jag gillar bäst av de inblandade personerna. Överhuvudtaget är personskildringen bra och miljöerna intressanta. Stämningen är krypande och man hålls in i det längsta ovetande om vad som egentligen pågår. En riktig bladvändare!

 

Läs även andra bloggares åsikt (via bloggar.se) om: ,
Annonser

2 svar

  1. Den dar har jag funderat pa att lasa ett ganska sa langt tag nu, ska nog kopa den nasta gang jag kommer hem till Sverige! Finns den i pocket annu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: