Living dead in Dallas och Club Dead av Charlene Harris

Living dead in Dallas är andra delen i Charlene Harris serie om servitrisen Sookie Stackhouse som kan läsa tankar och umgås med vampyrer. I den här delen blir hon utlånad till en vampyrklan i Dallas för att försöka hitta en bortrövad vampyr.

Club Dead är den tredje boken om Sookie Stackhouse. Hennes pojkvän är lite avlägsen och när han försvinner helt måste Sookie försöka rädda honom. Naturligtvis får hon hjälp av andra sexiga övernaturliga varelser.

Jag läste första boken förra året och gillade den. Sen kom det andra böcker i mellan och det är först nu jag fortsatt läsa serien. Precis som den första boken är det snabbläst, sexigt och spännande. Det här är inte stor litteratur, men väldigt kul och fartfylld läsning. Närmsta motsvarigheten är Janet Evanovichs Stephanie Plum serie, men mer sex och vampyrer. Bra slöläsning alltså!

Annonser

Ett svar

  1. […] Road Blodröd våg Den mörka ängeln Living dead in Dallas Club Dead Skräp Young wives Hungerspelen Lärarinnan i Villette Caves of Steel Extras Julius Caesar […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: